MENGENAI KAMI

Kami adalah sebuah syarikat yang menyediakan perkhidmatan bina dan pengubahsuaian yang berkualiti tinggi dan boleh dipercayai. Kami ingin berkongsi dengan anda sejarah, latar belakang, visi, misi, objektif dan carta organisasi kami.

KENALI KAMI LEBIH DEKAT - SEJARAH & PELANGGAN KAMI

Sejak penubuhan syarikat ini, kami telah berusaha untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan kami. Kami mempunyai pasukan yang berpengalaman dan mahir dalam bidang binaan dan renovasi, yang memastikan setiap projek kami dijalankan dengan sempurna.

SEJARAH PENUBUHAN

MIQKIE INDUSTRIES SDN.BHD. merupakan syarikat 100% Bumiputera yang telah mula ditubuhkan pada tanggal 3 Mei 2019 dan giat beroperasi di alamat berdaftar No.11 A-1, Jalan Kenangasari 2A, Bandar Sungai Buaya, 4801 0 Rawang, Selangor Darul Ehsan.

MIQKIE INDUSTRIES SDN.BHD. adalah sebuah syarikat yang menjalankan perniagaan dalam pembinaan bangunan,jalan, landskap dan perkhidmatan pembersihan. Walaupun MIQKIE BUILDERS SDN.BHD. masih baru bertapak namun tidak dapat dinafikan dengan cara kerja yang efisien, menepati masa dan mempunyai tahap kecekapan yang tinggi kerana mempunyai kemahiran mengendalikan kerja kerja tersebut yang membuatkan syarikat kami mampu berdiri teguh dan bersaing sehingga kini.

Hala tuju syarikat MIQKIE INDUSTRIES SDN.BHD. amat jelas dalam mencapai potensi syarikat yang lebih berdaya saing, maju dan gemilang

PELANGGAN KAMI

 kami ingin memperkenalkan senarai pelanggan yang mengguna & mempercayai perkhidmatan kami kepada anda. Kami mempunyai pasukan yang berpengalaman dan terlatih, yang bekerja keras untuk memastikan setiap projek kami dijalankan dengan lancar. Setakat ini organisasi kami mempunyai 21 orang tenaga kerja yang terdiri daripada 6 orang di bahagian pengurusan syarikat dan 15 orang tenaga kerja mahir dan separuh mahir.

Majlis Perbandaran Hulu Selangor

Majlis Perbandaran Selayang

Tan Chong Group

Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL)

Majlis Bandaraya Shah Alam

Jabatan Kerja Raya (JKR)

Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS)

Majlis Perbandaran Kuala Selangor

PERODUA

MAKLUMAT SYARIKAT

peta lokasi pejabat

Copyright 2023 © Miqkie Industries Sdn Bhd